Шокиращи СНИМКИ от Хелоуин: Това остана от очите на 25-годишно момиче, което се гримира с голям мерак като клоун

   

 

25-годишната Ема Дъфи от Глазгоу никога няма да забрави Хелоуин. Миналата година тя е избрала да се маскира като клоун. За да успее да влезе в образа обаче, тя е използвала евтин грим, включително и за очите й Ема дори не може да си спомни името на компанията производител на продуктите. Момичето обаче си спомня, че гримът започнал веднага да изгаря очите й, но решило, че е временна реакция и отишло на парти.

 

В клуба усещането беше такова, все едно някой е взел бръснач и и реже очите ми точно по роговицата“, разказва потърпевшата и допълва „Докато всички останали колеги се забавляваха, аз пътувах към болницата с много тежка алергична реакция. Когато стигнах до клиниката, бях сигурна, че никога повече няма да мога да виждам.

Когато приемат Ема тя не успява да прочете нито един символ от показаните ѝ от офталмолога. След това лекарят ѝ слага капки.  „Чувствах се все едно ме бият с тухли“, разказва още Ема.

Пет минути по-късно лекарят я моли да прочете отново буквите на плаката. Момичето отново не можеше да се справи и избухва в сълзи. При прегледа лекарят открива многобройни микроскопични драскотини по очната ябълка и отбеляза, че момичето има късмет, защото е можело да ослепее.

 

След прегледа Ема получава две новини: една добра, друга лоша. Добрата – момичето не е ослепяла и лошата – отсега ще носи очила.